Shimano Flight Deck (SC6500) kerékpáros computer (026037)

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/web/diosdbike.hu/www/diosdbike.hu/includes/menu.inc 2405 sor).
Kedves Vásárlóink!

Örömmel értesítük, hogy újra a teljes nyitvatartási időben várunk mindenkit boltunkban!

Nyitva tartás:
  • hétfő-péntek: 10:00 - 18:00
  • szombat: 9:00 - 13:00

Diosdbike csapata
Shimano Flight Deck computer, mely a megfelelő jeladóval kompatibilis bármlely rendszerrel a Sora-tól a Dura Ace-ig vezetékes, vagy akár vezeték nélküli jelátvitellel.
A FLIGHT DECK kerékpárkomputer kezelőgombjai a fékváltókarban kaptak helyet, így a kormány elengedése nélkül vezérelhető. A gombok hiánya a kijelzőegységen egyben azt is jelenti, hogy több hely jut az információk megjelenítésére.
 
Kezeléséhez nem kell elengedni a kormányt.
A biztonságos és kényelmes kezelés érdekében a start/stop és üzemmód-választó gombokat a jobb és bal oldali fékváltókarokba integráltuk. (SM-SC70 és SM-6501A modellek esetében)
 
Lábfordulat-kijelzés hajtóműre szerelt érzékelő nélkül.
A fokozati arány és a sebességinformáció elegendő adat ahhoz, hogy külön hajtókarérzékelő nélkül juthassunk a pedálfordulatinformációhoz.
 
Áttételméret-kijelző
A használt fogaskerekek és lánctányérok méretét a váltás után azonnal kijelzi, és így azonnal megkapjuk az aktuális áttételarányt.
 
Fokozatszám-kijelző
Az első és hátsó fokozathelyzetek állandó kijelzése lehetővé teszi, hogy mindig tudjuk, milyen áttétel-kombinációt használunk. Az SC-6502 típust 7, 8, 9 vagy 10-fokozatú fogaskoszorúhoz, illetve egyes, kettes vagy
hármas hajtóműhöz egyaránt programozhatjuk.
 
Négy különböző kerékpárra programozható
Egyetlen FLIGHT DECK kijelzőegység négy különböző kerékpárral használható. Akár egyszerre több kerékpárt használhatunk, vagy az egymás után birtokolt kerékpárjainkon megtett utakat hasonlíthatjuk össze.
 
Még vízállóbb
A Flight Deck továbbfejlesztett vízálló tömítései 10 méternyi víznyomásnak
képesek ellenállni.
 
Vezeték nélküli érzékelő
Az SM-SC70 és SM-6501A vezeték nélküli érzékelőt alkalmaz, így egyszerűbb a felszerelése, nincs útban a vezeték a kerékpár karbantartásánál, és nem csúfítja a vázat.
kerékpár sebességmérő shimano flight deck sc6500
Ára: 
7 900,- Ft