Kerékpárbolt bemutatkozása

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/web/diosdbike.hu/www/diosdbike.hu/includes/menu.inc 2405 sor).
Kedves Vásárlóink!

Örömmel értesítük, hogy újra a teljes nyitvatartási időben várunk mindenkit boltunkban!

Nyitva tartás:
  • hétfő-péntek: 10:00 - 18:00
  • szombat: 9:00 - 13:00

Diosdbike csapata
Cégünk 1992-ben családi vállalkozás keretében alakult, Diósdon a 7-es út mellett. Elsődleges célunk, hogy vevőink minden igényét teljesítsük, 0-120 éves korig. Kínálatunkban megtalálható az egészen apróknak való kétkerekű mellett, a gyermek, női és férfi kerékpárok széles választéka

Ha üzletünkben nem található meg azonnal a mintegy 80-100 darabos állandó kínálatból az álombringa, akkor katalógusból kiválasztható és mi rövid időn belül beszerezzük.

Kerékpárjaink értékesítésénél szem előtt tartjuk, hogy nem csak versenyzők tekernek szívesen, hanem hobby szinten is egyre nagyobb teret hódít ez az időtöltés.

Az új kerékpárok mellett nagy választékban találhatók jó minőségű, nagyon kedvező árú használt kerékpárok is. Emellett az egyéni igények esetén egyedi kerékpárok építésével is állunk rendelkezésre.

Az egészséges életmód minden korosztály számára fontos - nekünk is - ezért idén tagjai lettünk a Tempo és Patika Egészségpénztárnak, így termékeink a Pénztártagok részére is elérhetőek, illetve üzletünkben elfogadjuk a Wellnes Ticket-tel történő fizetést is.

Természetesen nem csak kerékpárral állunk rendelkezésre, hanem egyéb sporteszközök széles választékával.

Termékeink sorában megtalálható a piacot jelentős részben lefedő márkák teljes köre és megbízható munkánk eredményeképpen évek óta tagja vagyunk többek között a Lánc hálózatnak is.. üzletünkben megtalálható a kerékpározáshoz szükséges alkatrészek, felszerelések, kiegészítők, amit kívánságra be- rá- és felszerelünk, természetesen garanciával. Szakszervizünk a garanciális javításokon túl is a rendelkezésre áll.

FIGYELEM!!! ÁRAINK TÁJOKOZTATÓ JELLEGŰEK!!! Aktuális készletünk ettől eltérhet,KÉRJÜK mindig érdeklődjön mielőtt elindulna!