Hírek

2017-ös KTM kerékpárok üzletünkben!

Megérkezett üzletünkbe az első, 2017-ös modellekből álló KTM szállítmány! Érkezett egy Life Sprint Cross Trekking, valamint  egy igazi női romboló is, a szintén 27.5”-es Penny Lane MTB kerékpár, tárcsafékkel! Végezetül egy kis 24”-os Wild Speed is befért a „csomagba”, hogy a gyerekeknek is legyen választék a jó gépekből! Honlapunkon és facebook oldalunkon is fent vannak már a képek, ha pedig valaki meg szeretné tekinteni élőben is a kerékpárokat, jöjjön bátran! Várunk minden kedves érdeklődőt! :)

Ideális ajándékötlet kerékpárosoknak!

Családtagod, a párod, esetleg egy kedves barátod nagy bringás? Meglepnéd valamivel, de nincs ötleted? Itt egy remek kis apróság! Kerékpáros kulcstartók érkeztek üzletünkbe, kétféle variációban! Persze az igazi buli az benne, hogy van egy bilétája, ami gravírozható, így igazán személyre szóló tud lenni a meglepetés! Ha megtetszet érdeklődj elérhetőségeinken! A termék kódja: 484324
 

Hamarosan itt a TAVASZ!

Kedves Ügyfeleink!
Már most gondoljanak a csodálatos tavaszi napok szív és test melengető pillanataira, amikor szivesen kerékpárra ülnének,de vajon MÜKÖDŐ KÉPES a paripánk?
A biztos tavasz kezdéshez elengedhetetlen a KERÉKPÁR átvizsgálása, ebben kivánunk segítséget nyújtani a 22 ÉVES múltal rendelkező Szakműhelyünkel.
A bicaj karbantartását már MOST érdemes elvégeztetni, hogy elkerülje a felesleges várakozást a SZEZON beindultával!
Mindenkit szeretettel vár a Diósd Bike kis csapata!
.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Hírek csatornájára