Selle Royal Respiro 489265

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/web/diosdbike.hu/www/diosdbike.hu/includes/menu.inc 2405 sor).
Kedves Vásárlóink!

Örömmel értesítük, hogy újra a teljes nyitvatartási időben várunk mindenkit boltunkban!

Nyitva tartás:
  • hétfő-péntek: 10:00 - 18:00
  • szombat: 9:00 - 13:00

Diosdbike csapata

Selle Royal Respiro 

 

-Royal Vacuum Light egy Selle-Royal Technológia, amely az azonos nyeregkategóriákkal szemben 100% vízállóságot biztosít, és emellett 20% tömegcsökkentést tesz lehetővé.

-A különleges, napsütést visszaverő alapanyagnak köszönhetően a Selle Royal Cool Cover bevonatú nyergek nyári kánikulában is hűvösebbek, mint a szokásos bevonattal ellátott nyergek
-Nyitott cellás, hypoallergén hab matrix alapanyag, amelyet a gyógyászat, egészségügy és az ipar területén számtalan helyen felhasználnak. Nagyfoku elaszticitást és légzőképességet biztosít, emellett tartós és kényelmes nyergek eredményez.
-Egyedülálló három dimenziós gél struktúra, amely magas fokú komfortot, tökéletes súlyelosztást és rezgéselnyelő képességet biztosít.
-Szabadalmaztatott Clip-System, amely nyeregtáska, vagy világítás felszerelését teszi lehetővé egy mozdulattal a nyereg hátsó részére
-Csökkenti a genitáliákra nehezedő nyomást, miközben a levegő szabad áramlása megakadályozza a befülledést, izzadást.

489265
489012
Ára: 
32 000,- Ft