Okbaby Sirius hátra szerelhető gyermekülés (dönthető) ezüst/kék (477187)

Kedves Vásárlóink!

Sajnos a jelenlegi helyzetben  a nyitvatartásunk bizonytalan ideig 10-15 óráig tart. 
A létszámhiány és a folyamatosan változó állapotok miatt ez napról-napra változhat. 
Kérem, ha lehetőségetek van, akkor igényeiteket (vásárlás, javítás) előre telefonon, vagy email-ben  jelezzétek.  Ez a Ti érdeketek is, elkerülve a sorbanállást és a közvetlen érintkezést. 

Lehetőség szerint próbálunk maximálisan megfelelni az igényeiteknek.

Vigyázzatok magatokra! Elérhetőségeink: 0623 381-751 vagy 0670 327 7193 ill. diosd01@gmail.com, sajnos facebook-ban nem vagyunk túl jók!

Megértéseteket köszönettel

Diosdbike csapata
Szín: ezüst, kék párnával
 Zárható adapteres rögzítés 28-40 mm átmérőig.
 max. 22 kg-os súlyig
 • A gyermeket csak akkor szállítsa az ülésen, amikor egyedül is tud megerőltetés nélkül ülni (kb. 9 hónapos kortól és/vagy amikor kb. 9 kg-os súlyt elért).
 • Dönthető és visszahajtható háttámla. Kizárólagos háttámla döntő rendszerrel rendelkezik. Fényvisszaverő prizmák is vannak rajta. Különleges vízhatlan és atermikus párnázat. Visszahajtható háttámla a szállítás közbeni minimális helyfoglalás céljából.
 • Az egyik kéz egyszerű mozdulata a szabályozógombot elfordítja, mely felemeli illetve leengedi a háttámlát akkor is, amikor a gyermek benne ül.
 • Amikor a gyermekülést egyikből a másik állásba döntik, ezzel egyidejűleg előre vagy hátra csúszik, hogy biztosítsa a megfelelő súlypontot.
 • Összezárható szerkezetű, minimális helyet foglal, könnyűn szállítható.

Elérhető még: kék/piros (482482)
Ára: 
33 990,- Ft
Akciós Ára: 
28 900,- Ft