Bikefun Gladiator kerékpáros sportszemüveg (483393)

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/web/diosdbike.hu/www/diosdbike.hu/includes/menu.inc 2405 sor).
Kedves Vásárlóink!

Örömmel értesítük, hogy újra a teljes nyitvatartási időben várunk mindenkit boltunkban!

Nyitva tartás:
  • hétfő-péntek: 10:00 - 18:00
  • szombat: 9:00 - 13:00

Diosdbike csapata
A nagyobb lencsével rendelkező típusok jobban védenek a bogaraktól vagy a porszemcséktől, a cserélhető lencsés modellek pedig lehetővé teszik, hogy ne csak „napszemüvegként” funkcionáljon, hanem az erdő mélyén, szürkületben vagy rossz időjárásban is védje a szemet. Az összes fenti ajánlásnak megfelel a Bikefun Gladiator modell, amely a modern, stílusos formatervezés és színválaszték mellett meglepően kedvező árfekvésben kapható.
 
A Gladiator kiváló keretalapanyagot és polikarbonát lencsetechnológiáját alkalmaz, kialakítása biztosítja a megfelelő szellőzést, a csúszásgátló, ergonomikus orr- és fültámasz pedig a kényelmes viseletet tesz lehetővé. A kidolgozás minőségére sem lehet panasz, a lencsék pedig könnyen cserélhetők, akár egy “technikai pihenő” keretében válthatunk a fényszűrés intenzitásán. Az alaplencse #2 szűrésfokozatú polarizált „bluerevo” típusú, a két tartaléklencse sárga #1 szűrésfokozatú, illetve színtelen #0 értékű. A keret kialakítása félig nyitott, így sem a párásodással sem a befülledéssel nem lesz gond. A bevonattal rendelkező lencse ütésálló, rendkívül könnyű, UVA- és UVB-szűrése 100%-os.
Ára: 
8 990,- Ft